Er staat een hoop te veranderen bij Schenker Watermakers, waar wij jullie van op de hoogte willen brengen. Wijzigingen in het assortiment, prijsverhogingen komen er aan en een nieuwe website is in de lucht.

Prijsverhoging

Sinds 2017 zijn de prijzen onveranderd geweest. Daar gaat helaas vanaf 1 november 2020 verandering in komen, omdat grondstoffen en halffabricaten hogere inkoopkosten met zich meebrengen. Dit betekent dat Schenker producten, per 1 november, ±4% duurder zullen worden.

Doe dus snel een offerte aanvraag om nog te genieten van de 2017-prijzen!

Assortiment

De Ready modellen zijn uit de productie gehaald. Reserve-onderdelen zijn natuurlijk wel nog steeds beschikbaar.

De productie van de analogische bedieningspanelen (Analogic) is tevens gestaakt. Ook hiervoor geldt dat reserve-onderdelen gewoon verkrijgbaar blijven.

Er zijn niet alleen producten uit het assortiment verdwenen. Ook nieuwe producten zitten er aan te komen of zijn al in productie. Zo maakt de Analogic plaats voor een gelikte touchscreen bedieningspaneel (Touch).

En in de alom geprezen Zen-reeks komt de nieuwe Zen150. Oftewel, 150 liter drinkwater per uur. Ideaal voor een bemanning van 8 t/m 10 personen. Verkrijgbaar in 24V en 230V met het vernieuwde Basic of Touch bedieningspaneel.

Zen 150 afmetingen

Nieuwe website

Ook heeft Schenker een nieuwe, strak vormgegeven, website. Klik hier om daar een kijkje te nemen.