3M DRINKWATERFILTERS

3M waterfilters zorgen voor schoon, veilig en lekker drinkwater aan boord. Het filter vermindert nare smaken en geuren en verwijdert vuil, roest en zand. Het micriobiologische 3M filter (0.2 micron) filtert ook schadelijke bacteriën uit het water.

RobWink is distributeur voor 3M drinkwaterfilters. Wij zoeken nieuwe dealers maar ook particulieren zijn welkom om bij ons een bestelling te plaatsen.

Ieder filter gaat 1 seizoen (zes maanden) mee en is gemakkelijk te installeren – horizontaal of verticaal – aan de koudwaterleiding bij de gootsteen. Verwisselen gaat ook eenvoudig en snel. Er is ook een omleidingstop verkrijgbaar voor het eenvoudig schoonmaken van het systeem.

Drinkwaterfilters

Monteer de huidige waterslang eenvoudig aan de filterkop, draai de filter in de kop en de unit is klaar voor gebruik! Wij bieden zowel 5 micron als 0,2 micron filters aan. Een 3M drinkwaterfilter 5 micron zorgt voor het verwijderen van chloorsmaak en vieze geuren. Een 3M microbiologische filters (0,2 micron) zorgt voor het verwijderen van bacteriën, algen en schimmelsporen.

Starterspakket microbiologisch drinkwaterfilter (0,2 micron)

Compleet pakket met alle benodigdheden om het 0,2 micron microbiologisch filter te installeren.

  • Verwijdert meer dan 95% chloor;
  • Verwijdert 99.99% van de bacteriën, algen en schimmelsporen;
  • Verwijdert bezinksel, vuil, roest, zand en zout tot een deeltjesgrootte van 0,2 micron;
  • Filtercapaciteit 7500 liter;
  • Maximale opbrengst 7 liter/minuut.
Starterpakket drinkwaterfilter (5 micron)

Compleet pakket met alle benodigdheden om het 5 micron smaak en geur filter te installeren.

  • Verwijdert meer dan 95% chloor;
  • Verwijdert bezinksel, vuil, roest en zand tot een deeltjesgrootte van 5 micron;
  • Filtercapaciteit 7500 liter;
  • Maximale opbrengst is 7 liter/minuut.

Een 3M filter vervangen is zeer eenvoudig omdat de filterkop een automatische waterstop ingebouwd heeft. Deze waterstop zorgt ervoor dat wanneer het filter wordt losgekoppeld de watertoevoer direct wordt afgesloten. Wanneer de nieuwe filter geplaatst is wordt de watervoorziening automatisch hersteld. Dit alles zonder gebruik van gereedschap en zonder extra werk!

Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

Bekijk ook de website van 3M voor meer informatie over de drinkwaterfilters: 3M Waterfilters boot en caravan.

RobWink is exclusief distributeur voor 3M drinkwaterfilters. Wij zoeken nieuwe dealers maar ook particulieren zijn welkom om bij ons een bestelling te plaatsen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!