SCHENKER WATERMAKERS

Schenker watermakers zijn de watermakers van de toekomst! Schenker watermakers hebben minder stroom nodig, zijn eenvoudig en automatisch te bedienen, onderhoudsarm en stil in gebruik. De toekomst is nu! Maak kennis met de technologie van Schenker watermakers waar vele duizenden mensen met veel plezier schoon drinkwater mee produceren.

RobWink is gespecialiseerd in maritieme watermakers en is importeur en distributeur van o.a. Schenker en Katadyn watermakers voor de Benelux. Wij leveren watermakers met een capaciteit van 30 t/m 500 liter per uur.

Er is een groot aantal modellen op voorraad en u bent van harte welkom om deze op afspraak te komen bezichtigen in onze showroom. RobWink is een erkend servicepunt voor de Schenker watermakers en uiteraard kan de installatie van uw watermaker op verzoek worden uitgevoerd. Voor andere erkende Schenker servicepunten in het buitenland, klik hier

Alle watermakers kunnen zowel op zoet- als zoutwater worden gebruikt. Diverse modellen zijn leverbaar in 12, 24 en 230 volt. Drie typen watermakers (ZEN, SMART en MODULAR) zijn verkrijgbaar zodat u altijd een watermaker kan vinden die het beste voldoet aan uw wensen!

Klik hier voor meer informatie over de ZEN watermakers bij RobWink;

Klik hier voor meer informatie over de SMART watermakers bij RobWink;

Klik hier voor meer informatie over de MODULAR watermakers bij RobWink.

Modellen Schenker watermakers
Type Zen Smart Modular
Eigenschappen Lichter, slanker en betaalbaar Licht, compact en betaalbaar Compact en in aluminium behuizing
Capaciteit (liter/uur) 30 / 50 / 100 / 150 30 / 60 / 80 / 100 35 / 60 / 100 / 150 / 230 / 300 / 500

Voor meer informatie over de verschillende modellen zie het desbetreffende submenu “Zen”, “Smart” of “Modular”.

Energiezuinig dankzij uniek Energy Recovery System

Dankzij het “Energy Recovery System” produceren Schenker watermakers tot vijf keer meer water dan traditionele watermakers, met hetzelfde energieverbruik.

Het gepatenteerde Energy Recovery System van Schenker versterkt en hergebruikt de druk van de lagedrukpomp. Dit resulteert in een zeer efficiënte watermaker: het energieverbruik is slechts 4 Watt per liter geproduceerd drinkwater. Het energieverbruik is 80% lager dan in ouderwetse systemen die werken met een hogedrukpomp. Een Schenker watermaker kan 35 liter schoon drinkwater per uur produceren met een gebruik van slechts 100 watt, zowel op zoet- als zoutwater!

  • Energie verbruik van slechst 4 Watt per liter drinkwater

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Schenker: Klik hier (link in Engels)

Wilt u persoonlijk advies over Schenker watermakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contact formulier.