ROCNA ANKERS

Rocna ankers graven zich snel in, hebben een ongekende houdkracht, zijn milieu- en gebruiksvriendelijk. Het Rocna anker verdiende in onafhankelijke testen de 1ste plaats (Sail en Yachting Monthly).

Ongekende houdkracht en een zeer snel ingravend anker

Door het uitgekiende ontwerp zoekt een Rocna anker altijd de juiste hoek om zich in te graven.

De uitgebalanceerde gewichtsverdeling en de bijzondere punt zorgen ervoor dat het anker vrijwel direct in de meest voorkomende bodemsoorten ingraaft, zelfs in gras en kelp.

Door de uitgebalanceerde gewichtsverdeling is het mogelijk naar verhouding grote vloeien te creëren. Het grote concaaf (hol) vormgegeven ankerblad zorgt voor een ongeëvenaarde houdkracht. Het Rocna anker blijft ingegraven en breekt niet uit wanneer het tij keert of de wind aantrekt.

Gebruiks- en milieuvriendelijk

Het ankeren met een Rocna anker kan niet eenvoudiger. Het Rocna anker is een erg veelzijdig anker, dat zich bij alle bodemgesteldheden snel en goed zal ingraven. Er is geen extra loodgewicht nodig. Doordat het anker snel ingraaft en vrijwel niet sleept ontstaat er minder schade aan het zeebed.

Rocna & Vulcan metric fitment chart

Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

Vergelijkingstabel met Rocna (incl. Vulcan), Spade en Mantus ankers op deze site: Anker vergelijkingstabel.

Heeft u hulp nodig met het bepalen welke dikte en lengte ankerketting u nodig heeft, neem dan een kijkje in ons ankerketting assortiment: Ankerketting.

Voor meer informatie over Rocna ankers raadpleeg de site van de fabrikant:  Rocna ankers (externe link in Engels)