SEA-SAFE REDDINGSVLOTTEN

Sea-Safe is een gerenommeerd Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van reddingsvlotten. Sea-Safe maakt reddingsvlotten die voor zowel kust- als oceaanvaart geschikt zijn.

  • Sea-Safe Offshore klassiek: Het standaard model heeft al veel toebehoren aan boord die u het makkelijk maken om aan boord van het reddingsvlot te komen, droog te blijven en noodsignalen af te kunnen geven;
  • Sea-Safe Offshore zelfrichtend: Het zelfrichtende model verhoogt de veiligheid doordat de reddingsboot vanzelf rechtop in het water komt te liggen, met als groot voordeel dat u direct in het vlot kan;
  • Sea-Safe Kust: Voor het varen op bijvoorbeeld rivieren, meren en in baaien met gematigde omstandigheden is het kust- en binnenvaartmodel ideaal.

Pleziervaart: ISO 9650

Alle Sea-Safe reddingsvlotten die wij verkopen voldoen aan ISO 9650 wetgeving die van kracht is op alle wateren met plezier-jachten tot 24 meter (78 ft).

NORM ISO 9650 is internationale regelgeving die  in maart 2005 van kracht is geworden en stelt formele eisen aan reddingsvlotten aan boord van pleziervaartuigen tot 78 ft (24 meter). In Nederland is er geen officiële regelgeving voor het gebruik van een reddingsvlot door watersporters. Maar deze regels gelden wel in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Italië.

Met een ISO 9650 gekeurd reddingsvlot zit u altijd goed. Daarbij blijft het reddingsvlot zijn waarde behouden doordat het in elk land is goedgekeurd.

Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

Voor meer informatie kijk op de website van de fabrikant: (externe link naar website fabrikant – Frans).